It's all about me. Deal with it!

chestie de wow

 am o cunostinta care se insoara in septembrie. cu o tipa pe care o cunoaste de o luna.
de ce mi se pare de wow? pentru ca pana acu n-am rezistat mai mult de 2 luni cu o persoana. intr-o relatie normala, de-aia cu vazut aproape zilnic etc.
cum poti sa te casatoresti asa, peste noapte? adica.. daca te saturi de ea peste juma' de an? costurile unui divort sunt destul de aiurea.. plus ca daca mai bagati chestii la comun iarasi e naspa cu hartzogaraia si cu negocierile. si daca mai faceti si-un copil, treaba-i buna. asta pe langa faptul ca ramai cu anumite "sechele".. mi se pare inconstienta curata. adica nu te impinge nimeni sa faci ceva.. 
eu nu prea inteleg care-i graba.. adica se poate locui cu partenerul/a si fara o hartie care sa va lege. diferente nu sunt mai deloc. o sa fie exact ca si cand ati fi casatoriti: tu ii cumperi pantofi, ea iti cere bani sa cumpere paine, ea sterge praful si tu faci curat in restul casei... adica... 
de ce tine omul asa de mult la o bucata de hartie? mi se pare un fel de santaj asta... santaj emotional ... daca, spre exemplu, cat esti burlac mai poti sa intorci capul dupa o gagica, mai poti sa vezi un meci, mai poti sa umbli in chiloti si sosete prin casa, mai oti sa-i dai papucii printr-un sms, cand va casatoriti se schimba treaba. ea deja are drepturi asupra ta. daca telenovela ei ii difuzata in timpul meciului te-ai lins pe bot ca daca schimbi canalul nu-ti mai face mancare. mai rau, daca nu-ti cheluti tot venitul pe cosmetice/rochii/pantofi pt ea, zice ca n-o iubesti si nu ti-o mai pui ceva vreme. 
plus ca daca o sa fie cazul sa divortati, cat se apropie mirificul moment statul cu ea sub acelasi acoperis ar putea deveni mai urat ca iadul. 
eu cred ca lumea nu gandeste la faze de-astea... 
deja incep sa ma agit prea tare... 
sa dea domnu' sa fiti exceptie de la regula si sa va mearga, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti... 
da' daca as fi fost maica-ta, te-as fi legat de calorifer si te-as fi batut pana ti-ar fi trecut...bagari in seama

ok...gandesti preeeeaaaa mult!:))
de Alex in data de 2008-06-05 07:54


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare